perjantai 12. huhtikuuta 2019

Keittiöremontti

Viimeisellä kurssikerralla aloin asettelemaan keittiötä paikoilleen. Kaapit olen tehnyt aikoinaan balsasta ja ne ovat niin heppoisia, että niiden kuljettaminen irrallaan on vähän jännittävää ja muutama kaappi onkin jo ihan palasina. Kurssinvetäjämme sanoi, että balsan saa kestävämmäksi lakkaamalla. Siispä, suunnitelmat uusiksi enkä kiinnittänyt vielä keittiön kaappeja koska lakkaan ne ensin. 


Kaakelin olen tehnyt fimo-massasta kaulitsemalla ja päälle vedin rautakaupasta ostettua lasikuituteippiä. Lopuksi lakkasin koko komeuden ja sain nukkekotiin miniatyyrikaakelit. Tykkään.

Nythän takaseinän ikkuna on eri kohdassa kuin aiemmassa versiossa ja kaakeli ei ihan osu kohdalleen. En ala tekemään kokonaan uutta kaakelia vaan yritän siirtää palasen toiseen reunaan ja liimata paikoilleen. Laitan vaikka kahvinkeittimen sen kohdan eteen jos tulee ruma :)


Lokki-lamppu kuivuu maalipurkin päällä. Toivotaan, että tämä on nyt kestävä versio. 

Nukkekoti on nyt kotona ja voin tehdä sinne kaikkia pikkuhommia kesän aikana ja syksyllä taas kurssille. Jos puukäsityöt kiinnostaa, niin kurssille vaan. Tarkemmat tiedot löytyvät Helsingin Työväenopiston sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti