maanantai 1. huhtikuuta 2019

Takaseinän asennus

Torstaina sain takaseinän tapetoitua, sahattua loput ikkuna-aukot ja mallailtua sen paikoilleen. Sahasin takaseinän sivuseinien kanssa samankorkuiseksi ja ruuvasin kiinni.


Valaisimien johdoille piti porata reikiä ja vetää ne läpi, seuraavaksi kiinnitän valaisinkiskon takaseinään ja pääsen testaamaan valojen toimivuutta. Yläkerran valojen johtoja en vielä porannut läpi koska ne voi porata vaikka takaseinä on kiinnitettynä. Katoksi haaveilen mustaa konesaumaista peltikattoa mutta sen toteuttaminen onkin oma hommansa.


Talo on nyt rakenteiltaan valmis ja aika painava vaikka takaseinä onkin vain ohutta kovalevyä. Kunhan saan ikkunat kiinnitettyä, taloa ei enää oikein yksin voi liikutella kun mistään ei saa kätevästi kiinni.


Ihanaa, että tämä alkaa valmistua mutta puukäsityöt jatkuvat syksyllä, koska en saa talon ulkoseiniä pinnoitettua sekä kattoa, ikkunoita ja kylpyhuoneen kalusteita paikoilleen enää tänä keväänä. Keittiön kaappeja pitää fixata vielä paljonkin ja rakentaa sisäportaat. Pihalle haaveilen vähän terassia ja grillauspaikkaa. Pihasaunakin olisi kiva. Ja puutarhakeinu. Ja linnunpönttö ulkoseinään. Ja ja ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti